Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
petrance 
Αθήνα - Γλυφάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Μάϊ 2007 10:21 Θέμα δημοσίευσης: Καθυστέρηση στο τελωνείο |
|
|
Καλημερα,
που λέτε έχω παραγγείλει κατι απο τις 10 Μαϊου απο αμερική.
Κλασσικά με EMS (3-5 Days) δεν είχα ποτέ προβλήματα στο παρελθόν. Σε 1 εβδομάδα το πολύ ήταν εδώ και στο 90% των περιπτώσεων χωρίς δασμούς.
Απο τις 13 Μαϊου εχει κολλήσει:
- Into Foreign Customs, May 13, 2007, 7:08 pm, GREECE
- Arrived Abroad, May 13, 2007, 7:03 pm, GREECE
Μετα απο τηλέφωνο στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος, με παρέπεμψαν στο κατάστημα του ΕΛΤΑ στο αεροδρομίου γιατι όπως μου είπαν όλα τα δέματα πάνε εκει κατευθείαν. Ο υπάλληλος που μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε πως "Υπάρχει πρόβλημα" και "μαζεύτηκαν πολλά δέματα".
Του είπα πως είναι "EMS (express mail)" το δέμα και πρώτη φορά υπάρχει τέτοια καθυστέρηση.
Με διαβεβαίωσε πως στα "15 χρόνια που είμαι εδώ μόνο τώρα και τον φεβρουάριο ειχαμε πρόβλημα" και πως "αν δεν στείλουν 15 τελωνειακούς το σαββατοκύριακο όπως τον φεβρουάριο" θα συνεχιστεί η καθυστέρηση.
Αυτά που λέτε !
Για να λέμε την αλήθεια, όντως πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοια καθυστέρηση αλλα αμάν αυτοί οι τελωνιακοί βρε παιδί μου....
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mae 
 Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Ιούν 2007 20:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε petrance το έλαβες ή όχι ακόμα?
Το δικό μου είναι απο τις 20.05.200 ,από Canada, κολλημένο στο τελωνείο!
Έχουν, λέει, 900 δέματα
πολύ δουλειά βρε παιδί μου 
_________________ Φιλικά Λευτέρης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
petrance 
Αθήνα - Γλυφάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007 00:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το έλαβα παρασκευή και πλήρωσα και τη λυπητερή 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
johndouk  *
 Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007 01:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
petrance έγραψε: | ...και πλήρωσα και τη λυπητερή  | Αν κρίνω από το συνοδευτικό χαμόγελο, δεν πρέπει να ήταν και πολύ λυπητερή! Εκτός αν ..... 
_________________ Καλός άνθρωπος είναι αυτός που αντιμάχεται τα κακά του γονίδια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
petrance 
Αθήνα - Γλυφάδα
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007 19:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ήταν ήταν... 108 ευρώ... Αλλα τι να κάνουμε, c'est la vie 
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mae 
 Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Ιούν 2007 23:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ωχ ωχ ωχ...
Μην ακούω τέτοια!
108€ σε πόσα...?αν επιτρέπεται?
_________________ Φιλικά Λευτέρης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
hunters 
 Ναξος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 19 Οκτ 2007 17:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν ειναι ευκολο μπορειτε να μου δωσετε και εμενα ενα τηλεφωνο να επικοινωνησω με το τελωνειο στο ελευθεριος βενιζελος? 
_________________ "αἰδὼς Ἀργεῖοι"
Θα το ξαναφωνάξω δυνατά...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.......ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
hunters 
 Ναξος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007 20:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σημερα ηρθε και η δικη μου λυπητερη δυστυχως!!! και ηταν και αρκετα.
Οταν το παραλαβω στα χερια μου θα σας πω και γαργαλιστικες λεπτομερειες 
_________________ "αἰδὼς Ἀργεῖοι"
Θα το ξαναφωνάξω δυνατά...
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.......ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!
ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Dimitris Koutoulas  *

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007 20:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φιλαράκι τα λεφτά δε φέρνουν την ευτυχία !!!
- Κόστος Αξεσουάρ: Χ ευρώ
- Μεταφορικά και Τελωνίο: Χ+α ευρώ
- Παραλαβή και χρήση Αξεσουάρ: ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ !!!!!!
Με το καλό να έρθει στα χέρια σου !!!!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
johndouk  *
 Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 26 Νοέ 2007 22:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tελώνες και Λαρ..εεεε...Φαρισαίοι... 
_________________ Καλός άνθρωπος είναι αυτός που αντιμάχεται τα κακά του γονίδια. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία σε αυτό το forum Μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία από αυτό το forum
|